Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Tomatensoep met rijst (en soepgroenten)
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, rijst, soepgroenten, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kaas, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, runderbouillon, saffraan, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Twaalf: