158 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapgembergroenteknoflookkorianderzaadkruidenkurkumaolieolijfoliepeperpeterselierode uispecerijensuikertomatenpureeuivetwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Quinoa met wortel en limoen

Ingrediënten:
gemberpoeder, granaatappelpitten, groentebouillon, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, quinoa, wortel, yoghurt, zeezout en zongedroogde tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Wortel Kikkererwten Gerookte Paprikaburgers

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, gerookte-paprikapoeder, rucola, kikkererwtenmeel, komijnpoeder, koriander, olijfolie, plantaardige olie, rode ui, scharrelei, knoflook, zout, tomatensalsa en wortels

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een koude tomaten-noedelsalade

Ingrediënten:
boter, brood, cashewnoten, doperwten, dressing, boter, grapefruitsap, groenten, komkommer, kiemgroente, knoflook, komkommer, koriander, munt, noedels, olijfolie, oranje paprika, peterselie, pijnboompitten, tomaatjes, tomaten, water en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Indiase rijst met tomaat en spinazie

Ingrediënten:
bruine basmatirijst, cashewnoten, dhana jeera, geklaarde boter, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

couscous met zeven groenten

Ingrediënten:
aubergine, gemberpoeder, groene paprika, korianderzaad, lamsschouder, meiraap, minicourgette, olijfolie, saffraan, snelkookcouscous, tomaat, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte kool, wortel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Lentil Soup

Ingrediënten:
groentebouillon, komijnzaad, koriander, limoen, linzen, naan, peper, prei, rijstolie, tomatenpuree, wortel, zoete aardappel en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Zeebaars m'charmel uit de oven

Ingrediënten:
citroen, gegrilde rode paprika, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, tomaat, wortel, zeebaars en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Tortillasoep

Ingrediënten:
arachideolie, avocado, druivenpitolie, gedroogde anchopeper, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, maïsolie, monterey jack kaas, oregano, poblano chilipeper, queso fresco, radijs, stevige tofu, tomaat, tomaat uit blik, tortilla's, ui, welriekende ganzenvoet, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, pikante paprikapoeder, tomaat, ui, wortel, zeebaars en zoete paprikapoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse aardappelsoep

Ingrediënten:
arachideolie, avocado, druivenpitolie, gedroogde anchopeper, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, maïsolie, monterey jack kaas, oregano, ovenfrites, poblano chilipeper, queso fresco, radijs, stevige tofu, tomaat, tomaat uit blik, ui, welriekende ganzenvoet, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Tortilla Soep

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, gedroogde oregano, groentebouillon, jalapeñopeper, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, maistortilla, olijfolie, paprika, tomaat in blik, tomatenpuree, tortillachips, ui, wortel en zout

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Couscous met spitskool en courgette

Ingrediënten:
couscous, gemberpoeder, kalfsstoofvlees, knolselderij, koriander, kurkumapoeder, lamsvlees, lichtgroene courgette, meiknol, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, roomboter, spitskool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Pompoenstoofpot met dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, ei, flespompoen, gedroogde perzische citroen, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gerookt paprikapoeder, kaneel, knoflook, koolzuurhoudend water, korianderzaad, matsemeel, olijfolie, plantaardige olie, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Mulligatawny

Ingrediënten:
appel, cashewnoten, chilipoeder, flespompoen, groentebouillon, kaneelpoeder, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, lente-ui, naan, rode linzen, rode paprika, rode ui, tomaat, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Tajine van kip en groenten

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, couscous, gemberpoeder, kaneelpijpje, kikkererwten, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, langkorrelrijst, laurierblad, ontpitte olijven, pastinaak, raap, rode paprika, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / tajine
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijst met groenten en krab

Ingrediënten:
eieren, garnalen, koriander, krab, limoen, olijfolie, paprika, peper, sjalotjes, suiker, tomaat, water, wilde rijst, wortel en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Lamsnek Met Komijn En Baby Okra

Ingrediënten:
bot, gehakt, gemalen komijn, koriander, lamsbouillon, lamsnek, okra, olijfolie, knoflook, tomaten, ui, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...