Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Aardappels uit de oven met tomaten en witte wijn
- Ingrediënten:
- boter, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, cayennepeper, cognac, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: