Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Rode kool ovenschotel
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, appel, gehakt, hacheekruiden, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode kool en tomatenpuree
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, courgette, ei, gehakt, gember, groente, hamburgers, kaas, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Beproefd:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit Koken met kruiden: