Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, olie, peper, sesamolie, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Minimania:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken: