102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: fruitgroentebouillonknoflookkokosmelkkorianderkorianderzaadkruidenkurkumalaosoliepeperrijstsesamoliesjalotsuikeruivissauswaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:

Kippensoep Met Minimais & Limoen

Ingrediënten:
champignons, citroengras, gember, groene chilipepers, koriander, kippenbouillon, kippenpoten, kokosbloesemsuiker, kokosmelk, kokosolie, limoenen, palmsuiker, shiitakes, sjalotten en vissaus

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Saeng wa van gegrild varkensvlees

Ingrediënten:
citroengras, gember, honing, kaffir-limoenblaadjes, limoen, palmsuiker, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, tamarindesap, thaise vissaus, varkensfilet en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Aziatische zeebaars

Ingrediënten:
basmatirijst, citroengras, gember, groene asperge, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoen, paksoi, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, vissaus en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Thaise rode curry met garnalen

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, garnaal, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, limoen, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, tijgergarnalen, tomatenpuree en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Jonge tarbot met soja-beurre blanc

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, botersaus, citroengras, daikon, foreleitjes, gember, knoflook, komkommer, koriander, limoen, limoenblad, sjalot, sojasaus, sushi-azijn en tarbot

Soort:
warme sauzen / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Thaise rijst

Ingrediënten:
bruine langkorrelrijst, citroengras, groentebouillon, kokosnoot, komijnzaad, korianderzaad, lente-ui, limoen, olijfolie, ui, gember en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Tom Yum

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, chiliolie, citroengras, gember, groene chilipepers, garnaal, kaffir-limoenblaadjes, kokkels, koriander, water, lente-uien, limoenen, kippenbouillon, mosselen, oesterzwammen, scheermessen, thaise vissaus en wortels

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Thaise groene currypasta

Ingrediënten:
citroengras, gember, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoenrasp, limoensap, rawit, sjalotten, knoflook en witte peper

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gestoomde vis met chilisaus

Ingrediënten:
bananenblad, citroengras, gember, knoflook, lente ui, limoen, limoensap, rijstwijn, rode peper, suiker, thaise vissaus en zeebaars

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Thaise tartaar

Ingrediënten:
chilipepers, citroengras, gember, koriander, lente ui, limoen, nuoc mam, olijfolie, pandanrijst, pinda's, runderfilet en thais basilicum

Keuken:
Thais
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Runderspiejes in betelblad

Ingrediënten:
chilipasta, citroengras, gem, gembersiroop, gemberwortel, sesamzaad, komkommer, koriander, limoen, rijstnoedels, rundergehakt, sesamzaad, sriracha, knoflook, sesamolie en vissaus

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Thaise groene curry

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, broccoli, citroenblaadjes, citroengras, flespompoen, gember, groene kool, groene peper, knoflook, kokos, kokosmelk, komijnzaad, koriander, limoen, pinda’s, rode peper, sesamolie, silken tofu, sjalot, spruiten, spruitkropjes en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vegetarisch / feestdagen
Haal meer recepten op...