Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
'Shoarma' met bloemkool
- Ingrediënten:
- baharat, bloemkool, citroen, pijnboompitten, lavashcrackers, olijfolie, pita, suiker, sumak, tahinpasta, ui, water, zeezout en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, basilicum, bloem, citroensap, ei, gember, knoflook, komkommer, kool, laos, limoensap, olijfolie, peper, pindakaas, sjalot, sperziebonen, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Maleisie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Kochen für zwei: