Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit I love groente:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro: