Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, dragon, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: