29 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroensapdruivenpitolieeieidooierfijn zeezoutgemalen komijngistknoflookkorianderlente-uilimoenmosterdolieolijfolierode uitomaatvruchtensapwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Pittige beignets van tuinbonen en yoghurtsaus met citroen en munt

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, slablad, ingemaakte pepers, koriander, munt, olie, rode spaanse peper, tuinbonen, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Kipschnitzel in een zadenkorst

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, eieren, geelwortelpoeder, kipfilets, korianderzaad, panko-broodkruim, wit sesamzaad, zonnebloemolie en zonnebloempitten

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's comfort food:

Ultieme crab cakes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroen, cream crackers, eidooier, garnalen, komkommer, krabvlees, mosterdpoeder, olijfolie, oregano, spaanse peper, tomaat, wittewijnazijn, worcestersaus, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:

Zalmsteaks in chraimeh saus

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groene chilipeper, kaneel, karwijzaad, knoflook, koriander, mild paprikapoeder, tomatenpuree, zalmsteak, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Louisiana fry met tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bakpoeder, bloem, cayennepeper, citroen, ei, garnaal, grove mosterd, kappertjes, light bier, mayonaise, okra, peper, peterselie, rode ui, softshell krab, witte wijnazijn, zeezout, zoete aardappel en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Krabballetjes met salsa

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broodkruim, cayennepeper, citroen, ei, extra vierge olijfolie, krabvlees, peterselie, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Kip Kiev

Ingrediënten:
aardappels, bacon, bladpeterselie, bladspinazie, bloem, boter, broccoli, broodkruim, cayennepeper, citroen, ei, kippenborst, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, rucola en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gefrituurde kip & salade

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippenbouten, knoflook, komkommer, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tijm, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Garnalentortilla´s met gekruide yoghurt

Ingrediënten:
besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bisque van rivierkreeft - crawfish bisque

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, citroensap, citroenschil, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, kreeftenschalen, kreeftenstaart, lente ui, olie, olijfolie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, ui, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:

Miniloempia's

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, chilisaus, citroen, gember, knoflook, kokosmelk, loempiavellen, rijstnoedels, rode peper, sprinkhanen, taugé, ui, vissaus, winterwortel, witte kool en zonnebloemolie

Soort:
insecten
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht uit 101 ballen:

Thaise zalmballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroengraspasta, gember-misosaus, koriander, lente-ui, limoenrasp, plantaardige olie, rode chilipeper, thaise vissaus en zalmfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Katsucurry

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, broodkruim, citroen, currypoeder, garam masala, gember, gemberwortel, karnemelk, kip, knoflook, koriander, kurkuma, mangochutney, olijfolie, panko, rijst, rode peper, santen, spaanse peper, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero

Ingrediënten:
banaansjalot, bloem, boter, bruine ansjovisfilet, cavolo nero, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, citroenschil, gebakken uitjes, grof zeezout, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, schelvisfilet, sesamzaad, tomaat, valdespino sherryazijn, witte peper, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gefrituurde vis à la marocaine

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, citroen, garnalen, inktvis, knoflook, koriander, olie, peper, rog, rood pepertje, saffraanpoeder, sardines, wijting en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Veggie & Vegan hamburgers: Texaanse burger

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, bonen, broodjes, burger, hamburgers, cayennepeper, bloem, fruit, guacamole, halloumi, hamburgers, jalapeñopepers, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, maïskorrels, olie, paprikapoeder, peterselie, peterselieblad, plantaardige olie, rode ui, rode uien, zout, tomaat, tomaten, tortillachips, tortilla, ui, uien en water

Haal meer recepten op...