317 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijboterdroge witte wijneilaurierlaurierbladmelkolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

riñones al jerez

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsnier, olijfolie, ontbijtspek, sherry, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Kip cacciatore

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gehakt, gele paprika, kipdrumsticks, kippendijen, olijfolie, pancetta, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Reehachée van Dick Soek

Ingrediënten:
bloem, jeneverbes, kaneelpoeder, knoflook, kruidnagel, kruidnoten, laurier, peper, reepoulet, rode wijn, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Seitanburger

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, knoflook, paneermeel, peper, seitan, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Vegetarische lenterolletjes

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, chinese champignons, knoflook, loempiavellen, peper, prei, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, taugé, tomatenpuree, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamsvlees met pernod

Ingrediënten:
bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...