269 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidnagellauriermelknootmuskaatoliepeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, bloem, boter, kerstomaat, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

konijn salmorejo

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bloem, dikke bil van rund, laurierblad, olijfolie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfsrolletjes met spek en gehakt

Ingrediënten:
bloem, buikspek, kalfslapjes van de bil, laurierblad, olijfolie, rundergehakt, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

panharing in t zuur

Ingrediënten:
bloem, citroensap, haring, laurierblad, olie, peperkorrels, pimentkorrels, ui, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfsrolletjes met spek en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, kalfslapjes van de bil, laurierblad, olijfolie, ontbijtspek, peper, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofde witte bonen

Ingrediënten:
bloem, chorizo, gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, spaanse bloedworst, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gesmoorde kwartels

Ingrediënten:
bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Mosselen in een jasje tigre tapas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, ei, laurierblad, mosselen, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

andrajos

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, gerookt spek, haas, kippendij, knoflook, lasagne, laurierblad, olijfolie, pijnboompitjes, portabello, rode wijn, sjalot, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / wild / koude sauzen en bouillons
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Konijn in Bourgondische saus

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, champignon, konijnenbout, laurierblad, olie, rode bourgogne, sjalot, suiker, verse peterselie, verse tijm, wildbouillon en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ossenstaart met linzen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, droge rode wijn, ui, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, ossenstaart, rode chilipeper, rozemarijn, runderbouillon, bleekselderij, rozemarijn, tijm en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vissoep met dikke vermicelli

Ingrediënten:
bloem, noedels, knoflook, laurierblad, olijfolie, passata, saffraandraadjes, ui, vermicelli, visafval, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zure elft - agoni in carpione

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, elft, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, rodewijnazijn, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade / vis
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Ossenstraat

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peterselie, rode wijn, salie, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas met wijn - lepre al vino

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, hazenbloed, hazenlever, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, sjalot, slagroom, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hollandse hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bruin bier, doorregen runderlappen, kruidnagel, laurierblad, margarine, olie, pruimen, rietsuiker, runderbouillon en ui

Haal meer recepten op...