Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, citroensap, ei, gehakt, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: