Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Miss Fromage:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit The big green egg book:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit La cuisine Charentaise: