Recept uit Wrap 'n roll:
Pannenkoeken met lente-uitjes
- Ingrediënten:
- bloem, chinese zwarte azijn, knoflook, lente ui, olie, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, suiker, wit sesamzaad en zwart sesamzaad
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, cayennepeper, chilipeper, citroen, citroensap, cognac, donkere sojasaus, ei, frituurolie, gember, groene paprika, kaneel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, sojasaus, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wrap 'n roll:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: