466 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoedercitroencitroensapcitroenschileieiwitfijne kristalsuikerfruitgistkaneelkristalsuikermaïzenamelkroomrumslagroomsuikervanillesuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Krumiri - Maïshoefjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, eidooier, honing, ouwel, poedersuiker, polentameel en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Mutzenmandeln - Amandelmutsjes

Ingrediënten:
amandelsnippers, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, frituurvet, poedersuiker en vanillepeul

Keuken:
Duits
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Citroentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, citroenrasp, crème fraîche, ei, eidooier, fijne tafelsuiker, poedersuiker, vanillestokje en volle room

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, donkere cassonadesuiker, eidooier, gezouten boter, griekse yoghurt, kristalsuiker, kwarkvulling, limoensap, platte kaas, poedersuiker en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Zwetschgenknödel - Kwetsennoedels

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappels, boter, botersaus, citroenrasp, durumgriesmeel, eidooier, grof zout, kwetsen, poedersuiker, rietsuiker, vanillemerg, verse geitenkaas en zout

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / noedels
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta di limone - Citroentaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, poedersuiker en stregalikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Citroentaart

Ingrediënten:
amalfi-citroen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Mokkataart - moka

Ingrediënten:
bigarreaux, bloem, boter, citroenrasp, cognac, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, koffie en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Moskovische tulband

Ingrediënten:
bloem, citroenzest, eidooier, eiwit, krenten, maïzena, poedersuiker, roomboter, rozijnen en tafelsuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte au citron

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eierdooier, fijne suiker, poedersuiker, room, zoet deeg en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bigarreaux, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, krenten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen, stemgember en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Belgian buns uit de 18e eeuw - Belgian buns, 18th century

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, nootmuskaat en poedersuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Recept uit Made in Sicily :

Taralli - Koekcirkeltjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenzest, dubbelkoolzure soda, ei, eidooier, fijne suiker, poedersuiker en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Spongata (Kersttaart)

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Christollen - Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, bakkersgist, boter, citroenrasp, eidooier, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Abrikozen-rijsttaart

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, bloem, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, gemalen amandelen, melk, poedersuiker, rijst, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...