46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbiefstukbladpeterseliebouilloneiknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierunderbouillonrundvleestijmtomatenpureevleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haasbiefstuk in wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, framboos, gemalen roze peperkorrel, haasbiefstuk, olijfolie, rode wijn, sjalot, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Hazelnootfriands met bramen

Ingrediënten:
azijn, bloem, caerphilly, eiwit, geitenkaas, zuurdesembrood, hazelnoten, honing, mosterdzaad, roggebrood, rozijnen, steak, stokbrood, uien, venkel, vet, boter en witbrood

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Rundvlees op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, kruidnagels, rundvlees, sambal, uien en 
zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:

Herfstige cornish pasteitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, courgette, ei, flespompoen, longhaas, nootmuskaat, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, witte peper, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Warm vlees

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillon, donker bier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, margarine, nootmuskaat, peper, rundvlees, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Konijn met dragon

Ingrediënten:
bloem, bot, boter, dragon, gekruide bloem, konijn, peterselie, room, uien, vlees, witte wijn en 
zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Cannelloni

Ingrediënten:
bloem, boter, halfvolle melk, kalkoenvel, kastanjes, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ragu, ui en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrunderstoofpotje

Ingrediënten:
boter, bloem, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurierblaadjes, runderbouillon, preien, runderstoofvlees, sukadelappen, knoflook, uien, vlees en winterpenen

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout

Haal meer recepten op...