89 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijdroge witte wijngroentelaurierolijfoliepaprikapeperpeterseliepreisinaasappelschilspecerijentijmtomaatuivenkelvetvisbouillonwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kipstoofpot met saffraan

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, droge vermout, gele courgette, groene courgette, kippenpoot, knoflook, laurierblad, rode aardappel, saffloerolie, saffraandraadjes, stokbrood, tijm, tomaat, venkelzaad, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Risotto met saffraan en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, carnaroli rijst, droge witte wijn, groente, ui, kaas, knoflook, olijfolie, pecorino, rijst, saffraan, spinazie, ui, spinazie, wijn en witte wijn

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Pasta met zeevruchten - fiduea

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, noedels, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, spaghettini, tomaat, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, visbouillon, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potage magali - Mediterrane tomatensoep met rijst

Ingrediënten:
basilicum, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, saffraandraadjes, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, venkelzaad, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Visstoofpot recept - Food and Friends

Ingrediënten:
peterselie, extra vergine olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, ui, wortel, kreeft, passata, saffraandraadjes, bleekselderij, knoflook, tomaatblokjes, vastkokende aardappels, venkelknol, venkelzaad, venusschelpen, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zonnevisfilet

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Visstoofpot

Ingrediënten:
peterselie, extra vergine olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, ui, wortel, kreeft, passata, saffraandraadjes, bleekselderij, knoflook, tomaatblokjes, vastkokende aardappels, venkelknol, venkelzaad, venusschelpen, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zonnevisfilet

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Visstoofpot recept - Food and Friends

Ingrediënten:
peterselie, extra vergine olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, ui, wortel, kreeft, passata, saffraandraadjes, bleekselderij, knoflook, tomaatblokjes, vastkokende aardappels, venkelknol, venkelzaad, venusschelpen, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zonnevisfilet

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Visstoofpot

Ingrediënten:
peterselie, extra vergine olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, ui, wortel, kreeft, passata, saffraandraadjes, bleekselderij, knoflook, tomaatblokjes, vastkokende aardappels, venkelknol, venkelzaad, venusschelpen, visbouillon, witte wijn, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zonnevisfilet

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

provencaalse vissoep

Ingrediënten:
knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraan, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en visfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Klassieke Franse bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, knoflook, laurierblad, mosterd, olijfolie, prei, rode peper, saffraan, saffraanpoeder, sinaasappelschil, stevige witte vis, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en witbrood

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Garnalenfond

Ingrediënten:
basilicum, dillestelen, droge witte wijn, garnalenkoppen, knoflook, korianderkorrels, olijfolie, peperkorrels, prei, saffraandraadjes, steranijs, tomaten, tomatenpuree, venkel, visfond en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Snelle bouillabaisse

Ingrediënten:
dorade, garnalen, harissa, knoflook, mayonaise, mosselen, mul, olijfolie, pernod, rode poon, saffraan, stokbrood, tomatenpuree, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en witvis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Galicische vissoep met mosselen en garnalen - caldo de pescado

Ingrediënten:
basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, vis, knoflook, olijfolie, pernod, peterselie, prei, saffraan, schelpdieren, sinaasappelrasp, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, citroen, garnalen, inktvisjes, knoflook, mosselen, oregano, peterselie, prei, pruimtomaten, saffraan, tomatenpuree, venkelzaad, vis, witte wijn en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bouillabaisse (basissoep)

Ingrediënten:
anijslikeur, knoflook, laurier, olijfolie, pastis, prei, saffraan, sinaasappelschil, tomaat, tomatenpuree, uien, venkel, visbouillon, visgraat en winterpeen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:

Visbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, champignon, citroenschil, dragonblad, droge witte vermout, droge witte wijn, druivenpitolie, knoflook, mosselschelpen, saffraan, selderij, tomaat, ui, venkel, venkelzaad, verse basilicum, verse tijm, witvisgraten en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Provençaalse vissoep

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurier, middelandse zeevis, olijfolie, prei, saffraandraadjes, tijm, tomaten, venkelzaad, water, zeepaling en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...