Recept van Okoko recepten:
Hertenbiefstukjes met spek, tijm en paddenstoelen
- Ingrediënten:
- tijm, cognac, dijonmosterd, boter, paddestoel, kastanjechampignons, katenspek, oesterzwammen, olijfolie, shiitakes, knoflook, ui en winterwortels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair: