Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroenschil, gember, groente, kaas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: