100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapgemberknoflookkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrunderstoofvleessuikertijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofvlees met kumquats

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, knoflook, kumquats, laurier, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderstoofvlees, sinaasappelsap en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Resten stoofvlees (tweede versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, gaar stoofvlees, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Cock-a-leekie

Ingrediënten:
bruine kippenbouillon, gedroogde pruim, kip, prei, runderborst en runderklapstuk

Soort:
gevogelte / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees met uiensaus - boeuf mironton à la provençale

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, gaar stoofvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu bouillon, pot-au-feu vlees, provencaalse kruidenazijn, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Satékroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, eieren, gember, ketjap, knoflook, paneermeel, panko, pindakaas, sambal badjak, sereh, sjalotje, stoofvlees en witte peper

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Daube in aspic - daube en gelée

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gaar stoofvlees, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei / rundvlees
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulash

Ingrediënten:
allesbinder, boter, bouillon, champignons, tomatenpuree, knoflookpoeder, paprikapoeder, riblappen, rode puntpaprika, rode uien en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulash

Ingrediënten:
allesbinder, boter, bouillon, champignons, tomatenpuree, knoflookpoeder, paprikapoeder, riblappen, rode puntpaprika, rode uien en water

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gesmoord rundvlees - estouffade à la niçoise

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatensaus, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Geurige rijst met madrascurry

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, geklaarde boter, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, groene paprika, groene spaanse peper, kaneelpijpje, kardemompeul, kippenbouillon, knoflook, kruidenpasta, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, runderstoofvlees, ui, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
stoofgerecht / curry / vlees / rijst
Haal meer recepten op...