Recept uit Koken voor elke dag:
Patrijs met geglaceerde sjalotjes en veldsla
- Ingrediënten:
- cognac, gerookte ham, kippenbouillon, nootmuskaat, patrijzen, peper, sjalotjes, suiker, tijm, veldsla, vetstof en zout
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, bruine suiker, cayennepeper, gedroogde tijm, ketjap, knoflook, knoflookpoeder, kruidnagel, laurier, laurierblad, marjolein, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Simpel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: