Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Pittige havermout met lente-ui en gember
- Ingrediënten:
- amandelmelk, chilipeper, gemberwortel, havermoutvlokken, koriander, lente-uitje, lichte sojasaus en thaise vissaus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, chilipeper, garam masala, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, limoen, olie, olijfolie, peper, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, suiker, ui, vissaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Avondmaal uit Noedels:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen: