Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Salades:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Recept uit Proef Puglia:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: