Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Zuurkool met sjmalts
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool
- Soort:
- eenpansgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, ei, gehakt, kool, meel, melk, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: