Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Zuurkool
- Ingrediënten:
- bloemige aardappel, boter, droge riesling, gerookt buikspek, groentefond, jeneverbessen, laurier, peper, suiker, ui, zout en zuurkool
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appelsap, bacon, blanke fond, bloemige aardappel, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eendenvet, fazant, ganzenvet, gerookt spek, groentefond, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, kweepeer, laurier, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, zout, zuurkoolspek |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: