Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Truffelrisotto Met Gepocheerd Hoeve Ei
- Ingrediënten:
- azijn, bouillon, carnaroli-rijst, ei, grotchampignons, olie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, room, sjalotje, water, wittewijnazijn, zomertruffel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Dikke van Dam: