Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, citroenschil, cognac, eidooier, eiwit, fruit, gist, honing, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, room, suiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto: