Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandel, appel, bloem, boter, brood, citroenrasp, citroensap, citroenschil, custardpoeder, donkere rum, ei, eidooier, fruit, gist, kaneel, krenten, meel, melk, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche: