Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, courgette, gember, groente, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more: