Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, citroensap, courgette, gember, groente, kaneel, knoflook, kokosmelk, koriander, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Betty's Kitchen: