Recept uit De Joodse keuken:
Zoetzuur gehakt met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsgehakt, peper, rundergehakt, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, citroensap, gember, groente, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, plantaardige olie, sperziebonen, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table: