Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: