Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, fijne kristalsuiker, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: