Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, laurier, melk, olie, peper, prei, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier: