Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gebraiseerde groene kool
- Ingrediënten:
- groene kool, groente, kruidnagel, reuzel, spek, ui, water en wortel
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, courgette, fruit, gehakt, gember, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Es' Factory:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier: