Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, ketjap, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, prei, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta: