Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: