Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van I love food & wine:
Recept uit The naked chef:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: