Recept uit Noma:
Koningskrab en prei in as van hooi
- Ingrediënten:
- boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, room, suiker, tomaat, tomatenpuree, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: