Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelazijn, balsamicoazijn, bloem, bloemkool, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, sjalot, spitskool, tijm, ui, water, witte wijn, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Margriet kookboek:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van KeukenLiefde:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie: