Recept uit Speisekammer:
Szechuan-olie
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilivlokken, gember, kaneelstokje, laurier, sechuanpeper, steranijs en zout
- Keuken:
- Chinees / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegan / inmaak / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, limoensap, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Goed zoet:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Okoko recepten: