Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Gevulde zalmfilet van de bakplaat
- Ingrediënten:
- citroen, grof zeezout, halfvolle creme fraiche, italiaanse kruiden, knoflook, krielaardappelen, olijfolie, rucola, sjalot en zalmfilet
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tomaat, ui, vis, visbouillon, vlees, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van My Delicious Journey:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: