Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Joodse keuken: