Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro: