Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Biefstuk met champignons, sjalotten en rauwe ham
- Ingrediënten:
- boter, champignon, citroensap, haasbiefstuk, lendebiefstuk, olijfolie, serranoham, sjalot en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: