Rundertartaar met oesters en zeeschuim
Een recept van Anne Cazor en Julien Attard.
Je vindt dit recept op pagina 58 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees / vinaigrette / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- biefstuk van de dikke lende
- fleur de sel
- gladde peterselie
- oesters
- peper
- sjalot
- witte wijn
- zeeschuim
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.