Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, kippenbouillon, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: