Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Komkommersoep met zalm
- Ingrediënten:
- boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, ui, vis, visbouillon, wortel, zalmfilet, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren: