405 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemcitroencitroensapdroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonlaurierolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsjalotuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Flespompoen Tijm Broodpudding

Ingrediënten:
tijm, bruinbrood, flespompoen, gruyère, boter, olijfolie, paprikapoeder, pitten, rode ui, scharreleieren, knoflook, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Raviolini van knolselderij en tijm

Ingrediënten:
00-bloem, boter, eieren, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, spinazie, tijmblaadjes, truffel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Paddestoelen, knoflook en sjalotten met ricotta

Ingrediënten:
boter, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, citroen, dragon, groentebouillon, kaneelstokje, kastanjechampignons, knoflook, minisjalotjes, munt, olijfolie, pernod, peterselie, portobellopaddestoelen, ricotta, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden lamsbout met een korst van knoflook en kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Haal meer recepten op...